Για μικρές και μεγάλες δημιουργίες

Τώρα, οι μαγειρικές σας ανάγκες μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστές δημιουργικές εμπειρίες.

 

Η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® χάρη στη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων που διαθέτει σας προσφέρει μεγάλη ευκολία, σιγουριά, πρακτικότητα και ταχύτητα.


Για τις μικρές ή μεγάλες μαγειρικές σας δημιουργίες, από το καθημερινό ρόφημα μέχρι ξεχωριστές απολαύσεις υψηλής γαστρονομίας, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® αποτελεί μια πραγματική εστία δημιουργίας και μια ακόμη απόδειξη ότι η μάρκα Ελ Γκρέκο βρίσκεται … ένα βήμα πιο μπροστά.

ΠΟΛΥΕΣΤΙΑ

Ιδανική για χρήση με...μπρίκι

Ιδανική για χρήση με...κατσαρόλα

Ιδανική για χρήση με...τηγάνι

Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης Easy Clic® Plus της Campingaz®, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® μπορεί να συνδεθεί και

να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® CV 470 Plus 

δεν είναι άδεια.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σκεύη με διάμετρο πάτου μικρότερη των 5,5εκ. ή μεγαλύτερη των 26εκ. Και να μην χρησιμοποιείτε σκεύη με κοίλο ή κυρτό πάτο.

Η δυνατότητα χρήσης τόσο ενός μικρού σκεύους (μπρίκι) όσο και ενός μεγάλου (κατσαρόλα ή τηγάνι) σας προσφέρει πολλές λύσεις στις μαγειρικές σας ανάγκες.

Ο ειδικός σχεδιασμός της συσκευής σας προσφέρει τη σταθερότητα και τη σιγουριά που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε τις μικρές ή μεγάλες μαγειρικές σας δημιουργίες.

Η μεγάλη ισχύς που διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα 2 αυτόνομων καυστήρων σας προσφέρει την ταχύτητα που χρειάζεστε για γρήγορες γευστικές απολαύσεις.

Η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® έχει (2) δύο χρόνια εγγύηση.

Παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς του προϊόντος.