Μέσα στην ζωή μας

H Εστία Ελ Γκρέκο® ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. 


Ο μοντέρνος σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής την καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για το σπίτι και για κάθε χώρο.
Είναι μια καινοτόμος, καλαίσθητη, τόσο πρακτική όσο κι ασφαλής, λύση για να παρασκευάσετε κάθε ώρα της ημέρας έναν ελληνικό καφέ ή ένα μικρό γρήγορο γεύμα. 


Ξεχάστε πια τον αναπτήρα! Η ανάφλεξη της εστίας γίνεται εύκολα και αυτόματα χάρη στον πιεζοηλεκτρικό διακόπτη.

Οι φαρδείς και σταθεροί βραχίονές της είναι ιδανικοί για να στηρίξουν μικρά και μεγάλα σε διάμετρο σκεύη. 


Ο καυστήρας της είναι ρυθμιζόμενος, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής κατά τη χρήση. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Easy Clic® Plus της Campingaz®, η Εστία Ελ Γκρέκο® μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η φιάλη είναι γεμάτη.


Με την Εστία Ελ Γκρέκο® έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα λίγα αλλά πολύτιμα διαλείμματα της ημέρας σε δημιουργικές κι αναζωογονητικές στιγμές. 

Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης Easy Clic® Plus της Campingaz®, η Εστία Ελ Γκρέκο® μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η βάση Ελ Γκρέκο® CV 470 Plus δεν είναι άδεια.

Η Εστία Ελ Γκρέκο® έχει (2) δύο χρόνια εγγύηση.

Παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς του προϊόντος.